Alsook zocht ik wat informatie op omtrent de nieuwste kooktrends en wat deze kooktrends dan inhouden. Hieronder een opsomming van links die ik interessant vond, onderverdeeld in categorieën:
-Kooktrends (verschillende meningen):
http://newsroom.electrolux.com/be-nl/tag/the-future-of-cooking/
http://www.startribune.com/lifestyle/taste/112618089.html
http://www.starchefs.com/cook/content/culinary-trends-looking-back-moving-forward
http://www.skynet.be/lili-nl/gastronomie/dossier/detail_mobiel-restaurant?articleId=862465#main
-Visie van topchefs:
http://www.thefatduck.co.uk/
http://minibites.wordpress.com/2010/10/30/chefs-armourys-toyko-food-trends-mg-more/
http://necescity.com/profiles/item/1455-alvin-leung-from-instant-noodles-to-molecular-gastronomy.html
-Touch-food:
http://www.touchfood.co.uk/tf_welcome.html
http://www.foodandwine.com/articles/the-power-of-touch
-Moleculair koken:
http://flipyourbrain.wordpress.com/2011/04/21/molecular-gastronomy-quantum-food-for-the-senses/
http://www.smulweb.nl/recepten/1376585/Moleculair-koken-wasabi-marasquin-maracujakaviaar
http://creamfox.blogspot.com/2010/09/moleculair-koken-2.html
http://www.democrazy.nl/culuit/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=1066
http://moleculairkoken.net/pages/producten
http://www.youtube.com/watch?v=x_va2JN3_70
http://www.youtube.com/watch?v=3J4kvzTjMHE
-Algemene kookinformatie:
http://coolinary.blogspot.com/2012_01_01_archive.html
http://www.njam.tv/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten